Aflevering Tennant T16 parkeergarage Amerena in Amersfoort

Gemeente Amersfoort heeft met de aanschaf van de Tennant T16 geïnvesteerd in een duurzame reinigingsoplossing voor de parkeergarage bij Sportcomplex Amerena. 

De door Industrial Cleaning geleverde Tennant T16 is een innovatieve en duurzame reinigingsmachine voorzien van het milieuvriendelijke ec-H2O™ reinigingssysteem. 

De ec-H2O™-technologie zet water elektrisch om in een innovatieve schoonmaakoplossing die effectief reinigt, geld bespaart, de veiligheid verbetert en de impact op het milieu vergeleken met chemicaliën en methoden voor dagelijkse vloerreiniging vermindert. 

Batterij-aangedreven schrobmachine

De T16 batterij-aangedreven opzit schrob-zuigmachine van Tennant helpt bij het verminderen van de beheerskosten met een uitstekende machineconstructie en innovatieve technologie.​

Lagere beheerskosten

De Tennant T16 heeft tot 20% lagere beheerskosten in vergelijking met soortgelijke opzit-schrobmachines. Tevens is de geluidsproductie van deze machine bijzonder laag en maakt hem hierdoor geschikt voor elke locatie, de T16 produceert namelijk slechts 68 dBA. Een ander voordeel van de T16 is dat u bij gebruik van de ec-H2O™-technologie, drie keer zo lang schoonmaakt met één enkele tank water.

Wij wensen parkeergarage Amerena in Amersfoort veel succes toe met hun nieuwe Tennant machine!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op  +31 318 507 249  & info@industrialcleaning.nl