Wij gebruik maken van een onderdelenservice?

Een onderdelenservice zal voorkomen dat uw Tennant schrob– of veegmachine stil komt te staan. Er is een onderdeel kapot en daardoor kunt u hem helaas niet gebruiken. Dit kost uw onderneming tijd en geld, en dat is het laatste wat u wilt. 

Industrial Cleaning maakt gebruik van een onderdelenservice die ervoor zorgt dat uw machine weer goed functioneert en maximaal inzetbaar is. 

Wij leveren originele Tennant onderdelen voor uw veeg- en/of schrobzuigmachine. Het magazijn van Industrial Cleaning bevat meer dan 40.000 items. Ook hebben wij voor minder moderne Tennant machines de meest gangbare onderdelen altijd op voorraad. 

Tennant onderdelen

Alle onderdelen zijn originele Tennant fabrieksonderdelen, die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zoals bijvoorbeeld de Tennant Borstels en Dweilrubbers; de nauwkeurig uitgebalanceerde Tennant Borstels zijn vervaardigd van hoogwaardige grondstoffen waardoor de Tennant borstels geen haren verliezen en langer mee gaan.

Tennant Dweilrubbers

De Tennant Dweilrubbers zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een maximale opname van water, dus voor droge, schone vloeren.

Een onderdeel nodig voor een Tennant machine? Neem contact met ons op wij helpen graag. De onderdelen worden snel opgestuurd en wanneer u een afspraak maakt kunnen deze ook worden afgehaald in Veenendaal.