Wij ook kauwgom verwijderen?

Kauwgom op de vloer ontsiert en geeft een slordige indruk daarom is het prettig als kauwgomresten verwijderd worden. Kauwgomresten verwijderen is echter niet eenvoudig en zeer arbeidsintensief omdat deze één voor één verwijderd moeten worden. Soms liggen er tot 20 stuks kauwgom per vierkante meter. Om hiervan af te komen, bent u bij Industrial Cleaning aan het juiste adres!

Industrial Cleaning maakt gebruik van de GumFree Pro 2.8 kauwgom verwijderaar. Het GumFree verwijderingssysteem verwijderd alle soorten kauwgom van elke ondergrond. Het apparaat heeft een lange steel, met daaraan een borstel.

De GumFree machine verhit de GumFree vloeistof en mengt dit met stoom De stoom en het oplosmiddel worden via de lans op de kauwgom gespoten. De borstel aan het einde van de lans zet krasjes in de kauwgom waardoor het oplosmiddel beter zijn werk kan doen. De kauwgom lost vervolgens volledig op. Op deze wijze gaan wij elke kauwgomplek één voor één af, elke kauwgomplek is opgelost binnen vijf á zes seconden.

Wij schrobben de vloer nadat de kauwgom is verwijderd met een Tennant schrobmachine om het residu weg te halen en zo het meest optimale resultaat te behalen. 

Een schone vloer heeft een gezonde, verzorgde en hygiënische uitstraling. Het gedrag van mensen past zich aan de omgeving aan, een verzorgde ruimte vervuilt hierdoor minder snel. Industrial Cleaning reinigt meerdere parkeergarages op regelmatige basis, zo wordt voorkomen dat kauwgomresten zich ophopen en wordt het verwijderen van kauwgomresten in een relatief kort tijdsbestek wordt uitgevoerd

Om te voorkomen dat een parkeergarage tijdens het verwijderen van kauwgomresten volledig buiten gebruik wordt gesteld voeren wij de werkzaamheden vaak gefaseerd uit waarbij telkens een deel van de garage wordt afgesloten. Het gebruik van de GumFree machine is milieuvriendelijk. GumFree heeft goedkeuringsrapporten van TNO en de Milieudienst.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op  +31 318 507 249  & info@industrialcleaning.nl

Tot nu toe was het bij Industrial Cleaning alleen mogelijk om via de site, via mail of telefonisch een Tennant veeg- of schrobmachines te huren of te kopen.

Sinds kort is het ook mogelijk om Tennant veeg- en schrobmachines te kopen via Bol.com! Wij zijn de eerste die Tennant machines aanbiedt via dit platform. Net zo makkelijk als u al bekend bent met dit platform.