Industrial Cleaning alweer 20 jaar bestaat?

Voordat Philip Oldenboom zijn bedrijf Industrial Cleaning oprichtte was hij vertegenwoordiger van Tennant, het meest vooruitstrevende en innovatieve merk op het gebied van industriële schrob- en veegmachines. Maar na jaren van verkoop van Tennant machines begon er een opvallende en terugkerende vraag te ontstaan bij klanten. Namelijk de vraag of er ook een mogelijkheid was om een Tennant schrob- en/of veegmachine te huren.  

Samen met zijn vrouw Frouke Koolhof richtte Philip in 2002 Industrial Cleaning op. Hiermee was de eerste mogelijkheid voor het huren van een Tennant schrob- of veegmachine een feit.

Al snel bleek de behoefte vanuit de markt nog uitgebreider te zijn dan verwacht. De klant huurde liever niet alleen een reinigingsmachine, maar ook graag een vakman erbij om de machine op een professionele wijze te bedienen en zo zeker te zijn van een passend resultaat en dus een schone vloer. Dit zorgde ervoor dat er een nieuwe tak ontstond binnen Industrial Cleaning, namelijk het uitvoerend reinigen van een vloer. Denk hierbij aan het reinigen van distributiecentra, parkeergarages en bedrijfshallen, periodieke schoonmaak acties en zowel kleine als grote bouw opleveringen. 

Daar kwamen met de jaren nog verschillende bedrijfsonderdelen bij, zoals een dealer schap voor de verkoop van nieuwe Tennant schrob- en veegmachines, het reviseren van machines, en het onderhouden van de Tennant machines. 

Dit alles heeft geresulteerd in een gigantische kennis van de Tennant machines en de bijbehorende toepassingen. Het is dan ook niet voor niets dat iedere werknemer binnen Industrial Cleaning start op de machine. Iedereen heeft ervaring opgedaan op de werkvloer.

Hierdoor zijn wij na ruim 20 jaar ervaring overtuigd van onze kennis en het advies dat wij u kunnen geven om een maximaal resultaat te halen uit uw vloer. 

En ook als het gaat om het aanschaffen van een Tennant schrobmachine zullen wij u tijdens een vrijblijvend gesprek en een eventuele demonstratie matchen met de schrobmachine die bij uw bedrijfsvloer past. Zo bouwen wij gezamenlijk aan een gezonde relatie voor de lange termijn.

Voor u opgesomd waarom Industrial Cleaning een verstandige keuze is:

  • Meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring die is opgedaan op de werkvloer
  • Grootste verhuurder van Tennant schrobmachines in de Benelux
  • Meer dan 50 beschikbare schrob- en veegmachines
  • Verkoop van nieuwe schrob- en veegmachines
  • Verkoop van professioneel gereviseerde Tennant machines incl. 1 jaar garantie.
  • 24-uurs service
  • Tot 100.000 m2 schrobben per dag
  • Altijd vrijblijvend en professioneel advies!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op  +31 318 507 249  & info@industrialcleaning.nl of gebruik ons contactformulier.