Industrieel reinigen Amersfoort

Veilige en schone bedrijfsvloeren in Amersfoort

Bent u op zoek naar een manier om uw bedrijfsvloer in Amersfoort veilig en schoon te krijgen? Dan bent u bij Industrial Cleaning aan het juiste adres. Sinds de jaren ’90 zijn wij uitgegroeid tot de grootste leverancier en dienstverlener op het gebied van vloerreiniging in de Benelux.

Breed aanbod schoonmaakmachines

U kunt bij ons terecht voor zowel aankoop als huur van Tennant schoonmaakmachines voor een effectieve reiniging van uw bedrijfsvloer in Amersfoort. Wij beschikken over een breed assortiment aan Tennant schoonmaakmachines die op een doeltreffende manier kunnen worden ingezet en voor vrijwel ieder schoonmaakproject. Ook voor waterzuigers bij wateroverlast kunt u terecht bij Industrial Cleaning. Onze diensten bieden wij 24 uur per dag en 7 dagen per week aan bij u in de regio Amersfoort.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Verhuur van bemande en onbemande reinigingsmachines
  • Verkoop van nieuw en gebruikte Veegmachines en Schrobmachines
  • Reiniging van parkeergaragevloeren
  • Specialistische reiniging op maat
  • Service en advies

Bij wateroverlast in de buurt van Amersfoort kunt u 24/7 Industrial Cleaning inschakelen. Ook hebben wij jarenlange ervaring in het verwijderen van Kauwgom in bijvoorbeeld Parkeergarages. Hierbij maken wij gebruik van het gepatenteerde Gumfree systeem wat een milieu vriendelijke oplossing is voor het verwijderen van Kauwgom in Amersfoort.

De oplossing tijdens uw bedrijfsvoering

Industrial Cleaning biedt slimme oplossingen, zodat uw vloer in Amersfoort tijdens de schoonmaakwerkzaamheden zoveel mogelijk in gebruikt kan blijven. Vanzelfsprekend houden wij rekening met de werkzaamheden van uw medewerkers en zullen wij ons uiterste best doen om eventuele overlast van de activiteiten tot een minimum te beperken.

Aankoop en verhuur

Verwacht u regelmatig bepaalde reinigingsmachines in uw pand of parkeergarage nodig te hebben? Industrial Cleaning is dealer van Tennant Veeg- en Schrobmachines. Wij verkopen, verhuren en onderhouden Tennant machines en voeren met grote regelmaat reinigingswerkzaamheden met onze machines uit. Door dagelijks met de machines te werken onder verschillende omstandigheden, beschikken wij over en waardevolle expertise, die wij graag aan onze relaties in en rond Amersfoort beschikbaar stellen. Voor het huren van onze schoonmaakmachines heeft u de keuze uit een bemande of onbemande variant. Zo kunt u een schrobmachine huren voor schoonmaakwerkzaamheden of een waterzuiger huren wanneer u wateroverlast heeft. Als het gaat om veegvuil kunt u een van onze moderne Tennant veegmachines inzetten. Uiteraard leveren wij de machines met bijbehorende materialen, zoals borstels en reinigingsmiddelen, zodat u direct aan de slag kunt. Onze milieu vriendelijke machines en Reinigingsmiddelen garanderen een schoon milieu en een gezonde werkomgeving.

Informatie en advies

Voor informatie betreffende het reinigen van uw vloer in Amersfoort kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of ons te bellen.

neem nu contact op