Industrieel reinigen Nijmegen

Veilige en doeltreffende oplossingen

Bij Industrial Cleaning bent u aan het juiste adres voor efficiënte oplossingen die zorgen voor een schone vloer. Ons bedrijf is gespecialiseerd in vloerreiniging, en biedt een landelijk service.

Onze Diensten

Ook in de regio Nijmegen staan we graag voor u klaar en bieden onze diensten aan. U kunt bij ons terecht voor:

  • Verkoop & verhuur van Tennant veeg- en schrobmachines
  • Verkoop gebruikte Tennant Veeg- en Schrobmachines
  • Reinigen magazijnvloeren en parkeergarage vloeren
  • Service en onderhoud uw Tennant machine
  • Advies op maat
  • Verkoop Tennant onderdelen

Betrouwbaar over de vloer

Ons doel is u als opdrachtgever de zorgen met betrekking tot de schoonmaak van uw bedrijfsvloer uit handen te nemen. Onze gekwalificeerde medewerkers zetten zich in om voor u het optimale resultaat te bereiken, een schone vloer! Industrial Cleaning is inzetbaar voor periodiek onderhoud of voor een eenmalige ‘grote schoonmaak’ van uw bedrijfsvloeren, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Verhuur van schoonmaakmachines

Industrial Cleaning is al sinds de jaren ’90 de grootste verhuurder van tennant veegmachines en schrobzuigmachines in de Benelux.
Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste machine voor uw vloer adviseren. Wij leveren de machines in de regio Nijmegen met de benodigde materialen, zoals Borstels, Pads en Reinigingsmiddel om een optimaal resultaat te verkrijgen.

Specialistische reiniging

In veel Parkeergarages en Winkelcentra’s is er sprake van Kauwgom overlast. Industrial Cleaning heeft de machines en de technieken om deze Kauwgom snel en grondig te verwijderen.
Bij wateroverlast in bijvoorbeeld Parkeergarages kunt u bij Industrial Cleaning een grote opzit waterzuiger huren zodat de Parkeergarage weer snel in gebruik kan worden genomen

Oog voor het milieu

Industrial Cleaning richt zich op het ontwikkelen van oplossingen die bijdragen aan een gezonde, veilige en aantrekkelijke omgeving voor mensen en plaatsen waarom u geeft. Het gebruik van chemicaliën dringen wij zoveel mogelijk terug. Met het revolutionaire EcH2O-systeem kunt u zonder gebruik van Reinigingsmiddel uw lichtvervuilde vloer weer schoon krijgen.

Contact

Voor advies, informatie of een vrijblijvende kennismaking kunt u contact opnemen middels het contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken onder nummer 0318-507249.

neem nu contact op