Vacature: Accountmanager

Industrial Cleaning is Premium Tennant Dealer, gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van Industriële vloerreinigingsmachines van het merk Tennant en is wat betreft de verhuur marktleider in de Benelux. Wij zijn een groeiende organisatie en opereren in een dynamische branche.

Wegens uitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Accountmanager voor onze sales afdeling.

Wat ga je doen?

Als Accountmanager ben je medeverantwoordelijk voor het commerciële succes van het bedrijf. Je beschikt over een paraat netwerk en breidt dit samen met de binnendienst uit. De primaire focus in deze functie ligt op de acquisitie van nieuwe klanten waarbij je aanpak adviserend verkopen is. Je bent proactief en je stelt zelf offertes op binnen een vooraf gesteld kader.

Wat bieden wij?

Een zelfstandige, uitdagende en afwisselende functie in een prettige werksfeer. Gezien de uitstekende positie van de organisatie biedt Industrial Cleaning goede salariëring en secundaire voorwaarden als ook uitstekende doorgroeimogelijkheden.

Deze functie vereist van jou

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en je hebt meerdere jaren ervaring in een commerciële functie in de business tot business markt waarbij je naast aantoonbare ervaring in de branche bovenal kennis hebt van het sales proces.

Je bent een pionier, die in een bestaande markt nieuwe commerciële uitdagingen weet te vinden en in te vullen. Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio Utrecht.

Wij bieden jou

Een aantrekkelijke fulltime functie binnen een enthousiast informeel team met directe lijnen. Je hebt de mogelijkheid zelfstandig te werken en deel uit te maken van een succesformule, je verkoopt diensten van- en rond een topmerk. Een auto van de zaak, mobiele telefoon en laptop zijn deel van het pakket arbeidsvoorwaarden. Als ook een uitstekend salaris.

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in de boven omschreven functie? E-mail jouw CV naar info@industrialcleaning.nl