De kenmerken van de nieuwe Tennant S7 Accu-veegmachine

Onlangs heeft Tennant de nieuwe S7 Accu-veegmachine geïntroduceerd. De Tennant S7 achterloop-veegmachine van Tennant is gebouwd om diverse omgevingen te trotseren, en werkt stil om hinder te voorkomen Het is een een veelzijdige handgeleide veegmachine en vult het rijtje met de Tennant veegmachines aan.

Bij de S7 is er aan efficiëntie gedacht over de werking van de veegmachine. Zo kunt u zonder snoer rustig te werk gaan. Ook heeft de Tennant S7 een werkbreedte van 700 mm: met de deze veegmachine veegt u waar en wanneer u maar wilt. 

Harde of zachte vloeren reinigen

Door de veelzijdige veeg mogelijkheden kunt u moeiteloos werken op een harde of zachte vloer met een verstelbare voor- en zijborstel. Hoge duurzaamheid en laag onderhoud tonen zich in een stalen frame, duurzame kappen en een verchroomde, buisvormige handgreep. Kortom, de S7 is sterk genoeg om zelfs lichte industriële omgevingen te reinigen en staat dus voor Industrieel reinigen!

Voordelen van de Tennant S7:

De grootste voordelen van deze Tennant Veegmachine zijn: 

  • De machine is makkelijk in gebruik. Manoeuvreer de s7 met gemak door zijn robuuste handgreep en reinig daarmee eenvoudig de hoeken en randen met een verstelbare zijborstel. 
  • Eenvoudige bediening met een zelfreinigende filterschudder in combinatie met filtratie van 99,5% op 5 micron.
  • De grote vuilvergaarbak zorgt voor productiviteit. Ook heeft u de mogelijkheid om een opvangklep in te schakelen, waardoor er groter vuil kan worden opgevangen.  
  • Door de innovatieve W-patroon borstel pikt de Tennant S7 afval moeiteloos op

Industrial Cleaning is erg enthousiast over de nieuwe S7 Accu-veegmachine. Wij hopen u ook! Meer foto’s en een folder bekijk van de S7 veegmachine?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op  +31 318 507 249  & info@industrialcleaning.nl