Heeft u last van wateroverlast?

Regen, sneeuw (smeltwater), lekkage, verstopping, bluswater, kapotte sprinklerinstallatie of een gesprongen waterleiding kunnen de oorzaken zijn van wateroverlast. In een parkeergarage, bedrijfspand of magazijn kan dat soms oplopen tot wel 4 centimeter. Dat lijkt weinig, totdat je berekent op hoeveel m2 het water zich bevind. Industrial Cleaning helpt 24/7 met spoed met het verwijderen van grote hoeveelheden water bij bedrijven en organisaties.

Razendsnel ter plaatse en grote capaciteit

Wij zijn een van de weinige bedrijven in Nederland die heel snel kunnen opschalen op het gebied van wateroverlast. Wij kunnen in 1 keer 8 grote professionele waterzuigers inzetten. Wij komen 24/7 met spoed ter plaatse. Liever zelf een vloer droog maken? Huur onze waterzuigers.

Verschillende soorten wateroverlast

Wij helpen veel bedrijven met wateroverlast. De redenen hiervoor zijn uiteenlopend. Van hevige regenval tot een kapotte sprinklerinstallatie die knapt. Een sprinkler opslagtank kan tot wel 50 duizend liter water bevatten die op dat moment helemaal leeggepompt wordt. Het meeste water loopt via de deuren en andere kieren naar buiten. Maar er blijft altijd een laag water over. En die hoeveelheid water is niet eenvoudig met de hand weg te dweilen. Daarvoor zetten wij professionele waterzuigers in.

Hevige wateroverlast

Bij veel water zetten wij een zo groot mogelijke waterzuiger in. De Tennant T20 Industriële opzit-schrobzuig machine is het meest geschikt voor dergelijke omstandigheden. Dit is een grote brandstof machine, wat als voordeel heeft dat je er eindeloos mee door kunt rijden, totdat de wateroverlast verholpen is. Dat water moet er zo snel mogelijk uit om verdere schade te voorkomen. Ook de Tennant 7400 een partner in crime bij wateroverlast. Deze waterzuiger kan 264 liter water opzuigen in 3 minuten!

Voorbeeld: Ondergelopen parkeergarage bij Alexandrium in Rotterdam

Zo hebben wij de afgelopen maand bij het Alexandrium in Rotterdam wateroverlast in de parkeergarage  verholpen. We kregen de melding via Polygon (een salvage bedrijf gespecialiseerd in herstel na water en brandschade). Binnen 1,5 uur waren wij in Rotterdam op locatie met twee Tennant 7400 waterzuigers. Bij aankomst bleek dat het om 15.000 liter hemelwater ging dat na een zware regenbui de parkeergarage was ingelopen. Na vier uur was de parkeergarage weer droog en onze klant tevreden.

Heeft u vragen of heeft u wateroverlast ? Wij  zijn te bereiken op  +31 318 507 249  & info@industrialcleaning.nl