Heeft u last van wateroverlast?

Regen, sneeuw of een gesprongen waterleiding kunnen de oorzaken zijn van wateroverlast. In uw parkeergaragebedrijfshal of magazijn kan dat soms oplopen tot wel 4 centimeter. Dat klinkt als weinig, totdat u bekijkt op hoeveel m2 het water zich bevind. Ons gespecialiseerde team helpt bij het verwijderen van water. 

Kapotte sprinklerinstallatie

Wateroverlast kan ook komen doordat uw sprinklerinstallatie knapt. Een sprinkler opslagtank kan tot wel 50 duizend liter water bevatten die op dat moment helemaal leeggepompt wordt. Het meeste water loopt via de deuren en andere kieren naar buiten. Maar er blijft altijd een laag water over. 

Hevige wateroverlast

Bij veel water zetten wij een zo groot mogelijke waterzuiger in. De Tennant T20 Industriële opzit-schrobzuig machine is het meest geschikt voor dergelijke omstandigheden. Dit is een grote brandstof machine, wat als voordeel heeft dat je er eindeloos mee door kunt rijden, totdat de wateroverlast verholpen is. Dat water moet er zo snel mogelijk uit om verdere schade te voorkomen.

Razendsnel ter plaatse en grote capaciteit

Wij zijn een van de weinige bedrijven in Nederland die heel snel kunnen opschalen op het gebied van wateroverlast. Wij kunnen in 1 keer 8 grote waterzuigers inzetten.

Ondergelopen parkeergarage bij Alexandrium in Rotterdam

Zo hebben wij de afgelopen maand bij het Alexandrium in Rotterdam wateroverlast in de parkeergarage  verholpen. We kregen de melding via Polygon (een salvage bedrijf gespecialiseerd in herstel na water en brandschade). Binnen 1,5 uur waren wij in Rotterdam op locatie met twee Tennant 7400 waterzuigers. Bij aankomst bleek dat het om 15.000 liter hemelwater ging dat na een zware regenbui de parkeergarage was ingelopen. Na vier uur was de parkeergarage weer droog en onze klant tevreden.

Heeft u vragen of heeft u wateroverlast ? Wij  zijn te bereiken op  +31 318 507 249  & info@industrialcleaning.nl