Maak kennis met de CS5- Micro-schrobmachine!

De Tennant CS5-micro-schrobmachine is de nieuwste in het rijtje. Deze machine lost verschillende problemen op. Een schone vloer in bijvoorbeeld uw bedrijfspand is niet alleen een goede eerste indruk die u achterlaat bij klanten, het zorgt ook nog eens voor een goede en veilige werkomgeving. Het schoonmaken van uw vloer behoort dan dus ook op het lijstje voor ‘belangrijkste taken’.  

Stop met dweilen en maak slimmer schoon

Maar is uw oppervlakte niet heel groot en wilt u alsnog uw ‘belangrijkste taken lijstje’ afwerken, een goede eerste indruk achter laten en bent u daarbij op zoek naar een nieuwe manier om slimmer schoon te maken? Daar hebben wij een oplossing voor. Stop met dweilen en ervaar de krachtige schoonmaakcapaciteiten van het instapmodel CS5-micro-schrobmachine van Tennant. Het kleine formaat en het draagbare ontwerp maken het net zo handig als een dweil en emmer, maar reinigt en droogt sneller en vermijdt het gebruik van vuil water voor een effectiever resultaat. Met de specificaties als voor- en achterwaarts drogen, maximale bedrijfstijd en een compact formaat en lichtgewicht is hij ideaal voor gebruik!

Kenmerken van de Tennant CS5 schrobmachine

  • Voor- en achterwaarts en drogen:  Met een dubbel dweilrubbersysteem kan het drogen zowel voor- als achteruit worden gedaan, waardoor het niet nodig is om te draaien, waardoor schoonmaken in krappe ruimtes mogelijk is.
  • Maximale bedrijfstijd: De lichtgewicht en compacte lithium- ion-accu biedt 50 minuten bedrijfstijd (75 minuten met optionele accu) en kan eenvoudig worden verwisseld om de bedrijfstijd te verlengen.
  • Compact formaat en lichtgewicht: Eenvoudig te bedienen in krappe ruimtes en op te slaan in drukke opslagruimtes. Met een gewicht van minder dan 22 kg is manoeuvreren en transporteren eenvoudig.

Benieuwd naar wat de CS5-micro-schrobmachine van Tennant nog meer allemaal kan? Bekijk de schrobmachine hier.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op  +31 318 507 249  & info@industrialcleaning.nl