Vloeren schoonmaken is van groot belang

Corona en schoonmaken

Door de coronacrisis kwamen veel bedrijven stil te liggen in verschillende soorten sectoren. Denk hierbij aan de vliegtuigen die aan de grond bleven, kantoren gingen dicht en de treinstations waren zo goed als leeg. Veel mensen werkten vanuit huis en iedereen deed zijn best om zo hygiënisch mogelijk te werk te gaan met alles. Handen desinfecteren, schoonmaken wat je hebt aangeraakt en handen geven doen we niet meer. De coronacrisis heeft laten zien dat schoonmaken van groot belang is in het dagelijks leven. 

Terug naar kantoor

Nu inmiddels veel mensen weer naar het werk toe gaan, zorgt dat ervoor dat de werkvloer weer bevuild wordt. Denk de parkeergarage van een kantoor. Door de coronacrisis werd die ruimte een paar maanden niet of weinig gebruikt, nu weer wel. Maar nu steeds meer mensen dit pad kruisen, is het van belang dat ook dit schoon blijft nu het coronavirus nog steeds niet weg is. En daar helpen wij u graag mee. 

Schoonmaken van vloeren

Ons doel is, u als opdrachtgever de zorgen met betrekking tot de schoonmaak van uw bedrijfsvloer uit handen te nemen. Onze gekwalificeerde medewerkers zetten zich in om voor u het meest optimale resultaat te bereiken, een schone vloer! Industrial Cleaning is inzetbaar voor periodiek onderhoud of voor een eenmalige ‘grote schoonmaak’ van uw bedrijfsvloer, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Benieuwd hoe wij het bij verschillende klanten hebben aangepakt? Neem dan een kijkje bij de blogs ‘Behind the scenes‘.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op  +31 318 507 249  & info@industrialcleaning.nl of maak gebruik van ons contactformulier.