Wat maakt een Tennant machine zo bijzonder?

Dat vertellen wij u maar al te graag. Het gespecialiseerde team van Industrial Cleaning heeft veel ervaring met en kennis van Tennant reinigingsmachines. Hieronder vier redenen waarom wij u adviseren om een Tennant vloerreinigingsmachine te gebruiken die betrouwbare, effectieve en professionele reiniging biedt.

1. Specialisatie maakt vloeren bijzonder.

Er was een tijd dat er twee mogelijkheden waren voor het reinigen van de vloer namelijk vegen en dweilen. Bezems en dweilen kenden absoluut hun plek in de schoonmaakbranche, echter naarmate de behoeften veranderden en er hogere eisen werden gesteld aan hygiëne kwamen er oplossingen met vloerreinigingsmachines. Tegenwoordig zijn deze machines niet meer weg te denken bij vloeronderhoud en weten we dat deze geavanceerde machines de vloer grondig reinigen.

Schone vloeren zijn niet alleen veiliger en hygiënischer, de levensduur van vloeren wordt ook verlengd. Dit betekent dat professionele Tennant vloerreinigingsmachines superieure resultaten leveren en de tijd die nodig is voor het uitvoeren van dagelijkse reinigingswerkzaamheden verkorten. Op deze manier is uw werkplek in een korte tijd veilig en schoon.

2. Niet alle vloeren zijn op dezelfde manier gemaakt.

Poreus, niet-poreus, voorzien van vloerbedekking, coating of gevlinderd, er zijn allerlei soorten vloeren. Wat de verschillen ook zijn, ze moeten allemaal worden gereinigd. Het is belangrijk om rekening te houden met de specifieke reinigingsbehoefte per vloertype.

Sommige veeg-zuigmachines en schrob-zuigmachines zijn breed inzetbaar en kunnen een grote verscheidenheid aan oppervlakken aan, terwijl polijstmachines en tapijtreinigers meer geschikt zijn in specifieke taken. 

De geavanceerde technologie in de huidige vloerreinigingsmachines maakt sommige machines inzetbaar op vele soorten vloeren, terwijl andere uitblinken in specifieke taken op specifieke vloertypen.

3. Minder arbeidstijd voor handmatig vegen, schrobben en dweilen.

Vloerreinigingsmachines kunnen specifiek zijn zodat ze de perfecte machine zijn voor een bepaalde klus. Of machines zijn zo veelzijdig, dat ze de juiste oplossing voor heel veel klussen zijn. In beide gevallen bespaart u arbeidstijd, energie en onnodige moeite door de juiste machine voorhanden te hebben.

Vloerreinigingsmachines hebben uw vloeren veel te bieden, maar bieden ook veel voordelen aan de personen die verantwoordelijk zijn voor het vloeronderhoud. Vloerreinigingsmachines zorgen voor een diepe, betrouwbare en hygiënische reiniging. Ze verkorten de tijd die medewerkers aan het reinigen besteden en verbeteren daardoor de efficiëntie en productiviteit van het schoonmaakteam.

4. Net dat schone gevoel als na het douchen.

Vloeren zien er soms schoon uit terwijl ze allesbehalve schoon zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vloer die met een vloermop is gereinigd. Voor bepaalde taken lijkt een dergelijke mop de ongelooflijk efficiënte en beproefde oplossing echter vloermoppen kunnen ziektekiemen en vuil uitsmeren en verspreiden  over de vloer, in plaats van ze daadwerkelijk van het vloeroppervlak te verwijderen. Vloerreinigingsmachines kunnen die kloof dichten en u een frisse én hygiënisch schone vloer bieden.

Schrob-zuigmachines, tapijtreinigers en veeg-schrobmachines werken allen volgens hetzelfde principe. Met water en (residu-loos) reinigingsmiddel wordt de vloer gereinigd door borstelen of sprayen. Vervolgens wordt de vervuiling opgezogen. Zo worden ziektekiemen en ander vuil efficiënt en effectief van het  vloeroppervlak verwijderd. Op dezelfde manier presteren stofzuigers beter bij het reinigen van zachte vloeroppervlakken dan veger en blik.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op  +31 318 507 249  & info@industrialcleaning.nl of gebruik ons contactformulier.