Afscheid van de Tennant 5680

Met weemoed nemen wij afscheid van de Tennant 5680 achterloop schrobmachine.             

Tennant 5680 Schrobmachine
Tennant 5680 schrobmachine

Onze “grote vriend” is officieel sinds 2019 niet meer leverbaar. Gelukkig hebben wij nog 5 stuks staan voor de verhuur en gebruiken wij ze regelmatig voor  uitvoerende werkzaamheden. Deze schrobzuigmachine blijft bij ons  favoriet, waarschijnlijk vooral ook omdat we er al 22 jaar mee werken. Ideaal is deze schrobmachine rondom kolommen in bijvoorbeeld een parkeergarage en langs de kanten. Ook voor wat betreft  “hoeken en gaten” duw je deze machine er zonder enige moeite in.

De opvolger van de Tennant 5680 is de Tennant T600 schrobzuigmachine.

Deze is leverbaar in een 70/80 en 90 cm schrobkop waar de Tennant 5680 een schrobkop van alleen 80 cm heeft. Een optionele Smart-Fill (automatische bijvulling van het accuwater) is zeker een goede optie van deze Tennant T600 schrobzuigmachine.

Tennant T600 Schrobmachine
De Tennant T600 vervangt de Tennant 5680

Het water van de accu’s wordt bijgevuld met behulp van een vrijwel zorgenvrij, optioneel geïntegreerd systeem met waarschuwing bij een laag niveau in de tank.  Voor deze machine is er opnieuw een dweilrubber ontworpen dat het water nog beter opneemt en waarvan de dweilrubbers  makkelijker kunnen worden gemonteerd.

Deze Tennant T600 heeft ook een geïntegreerde P-trap die voorkomt dat er na het schoonmaken water op de vloer drupt.  Ook handig bij de Tennant T600 Schrobmachine is dat de bedieningselementen  ergonomischer  zijn. Vrij gemakkelijk pas je de snelheid en rijrichting aan en wijzig de hoeveelheid water die wordt toegevoegd met een druk op de knop.

Al deze voordelen meegenomen gaat Industrial Cleaning het avontuur aan met de Tennant T600.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op  +31 318 507 249  & info@industrialcleaning.nl