Tennant introduceert Smart-Fill™

Maak kennis met de Tennant T500 en de T500e schrobmachines met exclusieve Smart-Fill™ voor het automatisch bijvullen van accu’s.
Ontdek onze nieuwe reinigingsoplossingen, T500 en T500e – Duurzame reinigingstechnologieën die bijdragen tot een schonere, veiligere en gezondere wereld.

Smart-Fill
Smart-Fill™ maakt onderhoud van de accu veiliger omdat gebruikers niet langer de vloeistof van accu’s hoeven te controleren, openen en vullen, en meer tijd hebben om schoon te maken. Verhoog de productiviteit, verminder kosten voor reiniging en neem geïnformeerde beslissingen met intelligente inzichten via IRIS® Fleet Manager.

Reinigingsresultaten
Lever voorspelbare reinigingsresultaten met gebruikers-ID, on-demand handleidingsvideo’s en aanpasbare Zone Settings™ met Pro-Panel-technologie.

Duurzame schrobmachine
De ec-H2O™-technologie zet water elektrisch om in een innovatieve reinigingsoplossing die effectief reinigt, geld bespaart, de veiligheid verbetert en de impact op het milieu vermindert vergeleken met chemicaliën en methoden voor dagelijkse vloerreiniging.