Uit voorraad leverbaar

De levertijden van diverse producten zijn de laatste maanden toegenomen. Dit geldt helaas ook voor Tennant veeg- en schrobmachines. Daarom hebben wij tijdig nieuwe machines besteld waardoor wij onderstaande veeg- en schrobmachines direct uit voorraad, zonder levertijd, kunnen leveren.

NIEUWE VEEGMACHINES UIT VOORRAAD LEVERBAAR:

Veegmachine Tennant S10

Veegmachine Tennant S10

De Tennant S10 is een robuuste industriële achterloop veegmachine en is zeer geschikt voor zware industriële omgevingen.

NIEUWE SCHROBMACHINES UIT VOORRAAD LEVERBAAR:

Tennant T1 schrobmachine

Schrobmachine Tennant T1

De Tennant T1 schrobmachine is geschikt voor kleine ruimtes en kleine hoeken dankzij het compacte ontwerp, 4 zwenkwielen en verstelbare bedieningsgreep.

Tennant T300 Schrobmachine Achterloop

Schrobmachine Tennant T300

De Tennant T300 hebben wij tijdelijk in 2 uitvoeringen uit voorraad leverbaar. Deze achterloop schrobmachine is namelijk verkrijgbaar met een 50 cm of 60 cm schijf.

Schrobmachine Tennant T17

Tennant T17 Schrobmachine

Deze schrobmachine is geschikt voor het zware werk. De T17 van Tennant reinigt in één beweging. Deze opzit-schrobmachine is batterijaangedreven en is voorzien van cilindrische borstels.

GEBRUIKTE SCHROBMACHINES UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Wij hebben ook diverse showroommodellen, demo-machines en gebruikte schrobmachines en veegmachines uit voorraad leverbaar. Onderstaand een greep uit onze gebruikte machines:

Tweedehands schrobmachine - Tennant T2

Alle gebruikte machines

Benieuwd naar onze andere gebruikte veegmachines en schrobmachines? Bekijk ze snel, want van elke model hebben we slechts 1 exemplaar op voorraad.

Welke machine voor uw vloer en gebruik?

Er zijn veel verschillende machines en opties verkrijgbaar. Wij adviseren graag vrijblijvend welke machine past bij uw vloer, gebruik, ruimte en vervuiling. Bel (+31) 0318 – 507 249 of mail naar info@industrialcleaning.nl of gebruik ons contactformulier.