Industrieel reinigen Veenendaal

Efficiënte en veilige oplossingen

Bij Industrial Cleaning uit Veenendaal bent u aan het juiste adres voor het industrieel reinigen van vloeren in de regio Veenendaal.

Onze diensten

In Veenendaal en omgeving staan we graag voor u klaar en bieden onze diensten aan:

  • Reinigen van industriële vloeren
  • Verkoop en verhuur Tennant Schrobzuigmachines
  • Verkoop en verhuur Tennant Veegmachines
  • Reinigen magazijnvloeren en parkeergarage vloeren
  • Onderhoud en service van Tennant reinigingsmachines
  • Verkoop Tennant onderdelen

Bij bouwopleveringen kunnen wij ervoor zorgen dat uw bedrijfspand of parkeergarage in Veenendaal weer snel in gebruik genomen kan worden. Wij zorgen dat bij elk project de juiste schoonmaakmachine wordt ingezet voor een optimaal resultaat.

Verhuur schoonmaakmachines

Industrial Cleaning is sinds 1998 is met een vloot van meer dan 50 machines, uitgegroeid tot de grootste verhuurder op het gebied van industriële vloerreiniging in de Benelux. Zo kunt u bij ons in Veenendaal bijvoorbeeld een Tennant schrobmachine een waterzuiger of een Tennant veegmachine huren. Wij leveren de schoonmaakmachines met benodigde materialen, zoals borstels, pads en reinigingsmiddelen om uw vloeren weer glanzend schoon te krijgen.

Vloerreiniging op maat, zonder hinder

Industrial Cleaning biedt buiten de verhuur van Tennant veegmachines ook bemande verhuur aan. Ons doel is u als opdrachtgever in de regio Veenendaal de zorgen met betrekking tot de schoonmaak van uw bedrijfsvloer uit handen te nemen. Onze gekwalificeerde medewerkers zetten zich in om voor u het optimale resultaat te bereiken, een schone vloer! Wij zijn inzetbaar voor periodiek onderhoud of voor een eenmalige ‘grote schoonmaak’ van uw bedrijfsvloeren, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Oog voor duurzaamheid

Duurzaamheid heeft prioriteit bij Industrial Cleaning. Wij zetten ons in voor een gezonde, veilige en aantrekkelijke omgeving voor mensen en plaatsen waarom u geeft. Dit doen wij zonder het milieu te schaden.

Altijd bereikbaar

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden van schone en veilige vloeren voor uw bedrijf in Veenendaal en omgeving? Wij zijn u graag van dienst. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie of vrijblijvend advies. Wij helpen u graag verder. Bel 0318 – 507 249 of gebruik onderstaand contactformulier.

Contact

  • Door verder te gaan, ga je akkoord met onze privacy verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.