De reden waarom wij zo zeker zijn van Tennant!

‘Waarom werken jullie alleen maar met Tennant schrob– en veegmachines?’ is een vraag die wij regelmatig krijgen vanuit onze klanten. Dat is een goede vraag, waar wij graag antwoord op geven. De beste manier om dat uit te leggen is puntsgewijs.

Tennant staat voor:

  • Innovatie met unieke afzuigtechnieken en de Ec-H20 Technologie (reinigingsmiddel vervanger).
  • Tennant is hét merk als het gaat om robuuste industriële reinigingsmachines die bestand zijn tegen een ruige en ernstig vervuilde omgeving.
  • Zeer gebruikersvriendelijk voor de bediener van de machine 1 knop start techniek.
  • Een groot deel van het onderhoud kan de gebruiker door moderne technologie zelf uitvoeren zonder gereedschap.
  • Tennant machines gaan bij juist gebruik wel 15 tot 20 jaar mee.

Wat de klus ook inhoud; van een opleveringsschoonmaak in de bouw of een incidentele reinigingen in de foodindustrie tot aan vervuilde parkeergarages of het reinigen van ziekenhuis vloeren. Voor alle omstandigheden is er een geschikte schrob- of veegmachine. Zo kunt u een kijkje nemen bij de blogs ‘Behind the scenes‘, voor een verslag van een reinigingsklus, daar kunt u lezen hoe wij vloeren reinigen en met welke machines.

Mocht het dan toch gebeuren dat de schrobmachine schade oploopt of er onderdelen vervangen moeten worden. Dat is geen enkel probleem. Tennant heeft namelijk een fabriek in Uden. In ons eigen land liggen de machine onderdelen gewoon op voorraad. Dit betekent dat we dezelfde dag nog ervoor kunnen zorgen dat u met uw schrobmachine weer aan het werk kan.

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze Tennant schrob- en veegmachines en staan daarom zeker achter ons product.

Heeft u nog meer vragen over wat onze schrob- en veegmachines allemaal kunnen? Of wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op  +31 318 507 249  & info@industrialcleaning.nl