Op een duurzame manier vloeren reinigen? Zo doe je dat!

Op een duurzame manier vloeren reinigen is één van onze hoofddoelen. Wij richten ons op het ontwikkelen van oplossingen die bijdragen aan het creëren van schone, veilige en gezonde plaatsen op een milieuvriendelijke manier. Het gebruik van chemicaliën dringen wij zoveel mogelijk terug. Het revolutionaire ec-H2O-systeem van Tennant werkt zelfs uitsluitend met water! Het ec-H2O systeem is een door Industrial Cleaning veel verkochte optie op Tennant schrob-zuigmachines.

Het duurzame ec-H20-systeem van Tennant kent verschillende functies en voordelen. Het zijn er een hoop, dus wij zetten het graag voor u even op een rijtje; 

  • De ec-H2O-technologie* zet water elektrisch om in een innovatieve schoonmaakoplossing die effectief reinigt, geld bespaart, de veiligheid verbetert en de impact op het milieu vergeleken met chemicaliën en methoden voor dagelijkse vloerreiniging vermindert.
  • U reinigt effectief door gebruik te maken van deze technologie. Tests in de praktijk door klanten en een onafhankelijke partij hebben aangetoond dat schrobben met ec-H2O-technologie effectief vuil verwijdert. Daarnaast laat ec-H2O geen chemische resten achter zodat uw vloeren er geboend uit blijven zien door vereenvoudigd, dagelijks vloeronderhoud.
  • U bespaart geld. Het gebruik van ec-H2O-technologie kan kosten besparen en de productiviteit verhogen. Dat komt door het reduceren van de taken en kosten van onder andere de vloerreinigingschemicaliën.
  • Het verhoogt de veiligheid. NFSI verzekert u ervan dat ec-H2O-technologie de tractie van vloeren significant verbetert. Het aantal ongelukken door uitglijden en vallen reduceren. De NSF-registratie betekent dat ec-H2O ook veilig te gebruiken is in omgevingen waarin voedingsmiddelen en dranken gehanteerd worden.
  • Het vermindert de impact op het milieu. Een onafhankelijke studie van EcoForm liet zien dat de ec-H2O-technologie zorgt voor een significante vermindering van de impact van het reinigingsproces op het milieu. Schrobbers met de ec-H2O-technologie kunnen tot drie keer langer schrobben op één tank met water. Ec-H2O-technologie is niet ontwikkeld voor hoge concentraties van vetten en olieën. Voor dit soort van bevuilingen kunnen chemische reinigingsmiddelen nodig zijn.​​

Heeft u na aanleiding van het lezen van deze blog nog wat vragen over het ec-H20-systeem van Tennant? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via ons nummer +31 318 507 249 info@industrialcleaning.nl