Zo reinigen wij uw parkeergarage!

Om een parkeergarage te reinigen bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van verschillende vloeren, en zo ook in parkeergarages. Denk aan een vervuilde parkeergarage door pekel in de winter, olievlekken van een auto, voedsel dat op de vloer vast zit en kauwgom

Voor dat ons team van Industrial Cleaning aan de slag gaat is het belangrijk om te kijken wat voor soort vloer het is. In een parkeergarage heb je verschillende soorten vloeren. Zo heb je onder andere gevlinderde betonvloeren, gecoate vloeren, vloeren van asfalt of een vloer die bestaat uit klinkers. Het is belangrijk dat elke soort vloer goed onderhouden wordt, zo creëert u het beste resultaat van uw vloer.

Juiste reinigingsmiddel

Wij gaan te werk met de juiste reinigingsmiddelen. Ondanks dat uw parkeergarage erg bevuild kan zijn, kiezen wij niet gelijk voor de sterkste reinigingsmiddelen. Mocht dit wel het geval zijn, dan is de kans heel groot dat uw vloer schraal wordt waardoor deze veel sneller vuil aantrekt. Dat willen wij voorkomen. 

Geen gebruik van chemicaliën

Wat komt kijken bij sterke reinigingsmiddelen zijn zwaardere chemicaliën en deze zijn vaak erg milieu belastend. Daarom maken wij regelmatig gebruik van een sterk middel waarvan het hoofdbestanddeel bestaat uit citroenschillen. Eigenlijk wordt het dus gemaakt van een soort afval, wat ook nog eens biologisch afbreekbaar is. Zo hebben wij voor iedere vervuiling een specifiek middel. 

Parkeergarage reinigen

Een parkeergarage heeft een heel ander aanzicht als het schoon is. Hoe beter een garage onderhouden wordt, hoe beter deze schoon blijft. Zo schakelen de Vlaqgroep en Fa Geerdink ons in als zij een vloer gecoat hebben. Zij coaten parkeergarages op verschillende locaties en zodra deze klaar is schakelen ze ons in. Wij reinigen dan de gecoate vloer, voor het beste resultaat voor de oplevering! 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op  +31 318 507 249  & info@industrialcleaning.nl of gebruik ons contactformulier.