Henk

Goedendag, mijn naam is Henk. Ik ben sinds 2018 werkzaam als chauffeur voor Industrial Cleaning. Ik lever de verhuurde en verkochte machines af en haal machines ook weer op. Het kan dus goed zijn dat ik u wel eens ben tegengekomen!

Als chauffeur breng ik machines weg en haal ze ook weer op. Bij aankomst geef ik een instructie hoe de Tennant machine werkt en bediend wordt en geef ik tips hoe het meest veilig en efficiënt met de machine gewerkt kan worden. Ook als u kiest voor bemande verhuur, heeft u een grote kans dat ik langs kom om uw vloer te reinigen. 

Als ik heel eerlijk ben, vind ik alles leuk aan mijn werk bij Industrial Cleaning. Geen dag is hetzelfde en dat vind ik heel erg fijn. Van nature ben ik zeer geduldig dus ik leg de machine net zo vaak uit als nodig totdat de klant precies weet hoe de machine werkt! 

Als ik mag kiezen welke machine ik het prettigste vind om mee te werken dan valt mijn keuze beslist op de Tennnant T16 en de Tennant T20 opzit schrob-zuigmachine. Dit vind ik de beste machines uit de Tennant vloot. Ze werken uitstekend en hebben mij nooit in de steek gelaten. Klanten zijn er altijd erg tevreden over en de uitleg van de machine is heel eenvoudig doordat de bediening simpel is. 

Ik ben een echte familieman. Ik houd er daarom ook van om culinair te BBQ’en met mijn vrouw, twee dochters en mijn twee kleinkinderen. Thuis op de Green Egg BBQ bereid ik de allerlekkerste stukken vlees. De hele dag ben ik dan druk met het bereiden, om de maaltijd naar een hoog niveau te tillen. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op  +31 318 507 249  & info@industrialcleaning.nl