Paul

Hallo, ik ben Paul! Ik ben werkzaam bij Industrial Cleaning vanaf 1 mei 2019 als service- en storingsmonteur. Grote kans dus dat ik wel eens uw Tennant machine heb gerepareerd!

Mijn favoriete bezigheid binnen Industrial Cleaning is het sleutelen aan de Tennant machines. Daarom past de functie service- en storingsmonteur zo goed bij mij. In de tijd dat ik bij Industrial Cleaning werk heb ik aan alle soorten Tennant veegmachines en schrobmachines gewerkt, van kleine batterij aangedreven machines tot grote machines met een brandstof motor.

Paul Industrial Cleaning

Bij een Tennant schrobmachine is het van belang dat hij goed onderhouden en regelmatig afgesteld wordt. Het tijdig vervangen van de dweilrubbers en de borstels is essentieel. Ook belangrijk is het om regelmatig de elektrische waterkraan en het schoonwaterfilter te controleren want zonder water kan je niet schrobben.

Bij de Tennant veegmachines moeten ook de borstels en het stoffilter met enige regelmaat vervangen worden. Dit doe ik om ervoor te zorgen dat u weer stofvrij kunt vegen. Verder werken wij met onderhoudsschema’s die ervoor zorgen dat er preventief onderhoud wordt gedaan.

De meeste uitdaging in mijn werk vind ik in de momenten dat ik snel een storing moet oplossen. Een voorbeeld daarvan is dat afgelopen december, vlak voor de kerst, een Tennant T20 schrobmachine stil stond in een druk bezette parkeergarage in het centrum van Amsterdam. Het was regenachtig weer waardoor de parkeergarage ook nog eens extra vervuild was. Al snel had ik de storing gevonden en verholpen. Binnen een half uur reed de machine weer. De beheerder was blij met de snelle oplossing waardoor de parkeergarage weer snel gereinigd kon worden voordat het winkelend publiek kwam                                                                                                                                       

In mijn vrije tijd knap ik zo nu en dan houten tafels op om door te verkopen. Ook heb ik een aantal keer zelf gevlogen in een klein, vier-persoons vliegtuig maar dat is een dure hobby en bovendien is het nu i.v.m. de huidige corona maatregelen niet mogelijk om een vliegtuig met instructeur te huren. Ook hoop ik in de toekomst een oldtimer te kopen en deze op te knappen.  

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op  +31 318 507 249  & info@industrialcleaning.nl