Wateroverlast

Heeft u plotseling wateroverlast? Geen nood: Industrial Cleaning kan uw parkeergarage, magazijn of werkruimte snel en professioneel reinigen.
De gevolgen van wateroverlast als gevolg van gesprongen waterleidingen, kapotte rioleringen, smeltwater en overtollig regenwater zijn groot. Producten, machines en installaties dreigen verloren te gaan; automobilisten en voetgangers lopen gevaar op gladde vloeren; uw medewerkers kunnen niet aan de slag op hun werkplek.

24/7 voor u klaar

De medewerkers van Industrial Cleaning staan 24/7 voor u klaar om de schade van wateroverlast aan te pakken. Wij zorgen voor het wegzuigen van water. U kunt uw magazijn of parkeergarage weer snel in gebruik nemen.

U profiteert van de 5-sterrengarantie van Industrial Cleaning:

  • Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over het juiste onderhoud.
  • Wij beschikken over het volledige assortiment industriële machines van marktleider Tennant waardoor elk project de machine krijgt die het verdient.
  • Wij beschikken over een eigen onderhoudsteam waardoor de machines altijd in perfecte staat verkeren.
  • Onze milieuvriendelijke machines, grondstoffen en reinigingsmethoden garanderen een schoon milieu en een gezonde werkomgeving.
  • Wij hebben slimme oplossingen zodat uw vloer tijdens onze werkzaamheden zo veel mogelijk in gebruik kan blijven!

Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden om uw parkeergarage, of magazijn snel en professioneel schoon te laten  maken.
Bel 0318 – 507 249 voor een schone vloer!

neem nu contact op