Nieuw: i-mop schrobmachines

Nieuw in ons assortiment zijn de i-mop schrobmachines van i-team. Deze schrobmachines zijn compact, licht en wendbaar. De i-mop schrobzuigmachines reinigen vloeren 10 keer sneller dan handmatig dweilen. En de vloer wordt ook nog eens beter gereinigd!

I-mop Lite Xl XXL schrobmachines

Tot 70% sneller schone vloeren

De i-mop schrobmachines maken tot 70% sneller schoon vergeleken met het reinigen met een dweil en emmer. En i-mop is tot 30% sneller dan traditioneel automatisch schrobben. Hierdoor blijft er tijd over voor andere werkzaamheden. Daarnaast maakt i-mop grondiger schoon dan handmatig dweilen.

imop xl schrobmachine gebruik

Ook onder obstakels reinigen en rondom sanitair

Dankzij de lage voet reinigt de i-mop schrobmachine ook onder objecten. Denk aan tafels, kasten, toonbanken, bureaus, wastafels en stellingen. Maar i-mop reinigt ook rondom sanitair of in krappe ruimtes.

Neem i-mop overal mee naartoe

Dankzij het lichte gewicht, de transportwielen en het kleine formaat kan de i-mop eenvoudig van de ene naar de andere locatie worden vervoerd. i-mop past in een standaard voertuig. Maar door het lichte gewicht kan de schrobmachine ook mee worden genomen naar een andere verdieping. Dat scheelt de aanschaf van een extra machine.

i-mop Pro

De schrobmachines zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: Basic, Plus en Pro. De Pro uitvoering is voorzien van een coating die de i-mop beschermt tegen o.a. zout en chloride. Hierdoor kan de Pro versie worden gebruikt rondom zwembaden, op strandlocaties, bij benzinestations en voor vettige vloeren.

Vloeren worden écht schoon

In deze video zie je het verschil in schoonmaakresultaat. De i-mop, vlakmop, microvezel vlakmop en traditionele mop nemen het tegen elkaar op!

Drie verschillende modellen: i-mop Lite, XL en XXL

De i-mop schrobmachines zijn verkrijgbaar in 3 verschillende modellen, namelijk Lite, XL en XXL. Onderstaand een overzicht van de verschillen tussen deze modellen.

imop Litei-mop XLi-mop XXL
imop liteimop xxl
Praktijkprestaties700 – 1.000 m2 per uur1.000 – 1.300 m2 per uur1.200 – 1.600 m2 per uur
Borstelsnelheid500 rpm350 rpm350 rpm
Borsteldruk13 kg22,5 kg32 kg
Werkbreedte37 cm46 cm62 cm
Gewicht (excl. batterij & water)11,5 kg18,5 kg21 kg

Bekijk imop Lite

Bekijk i-mop XL

Bekijk i-mop XXL

Probeer i-mop in onze showroom

Meer informatie over de i-mop schrobmachines? Of zelf i-mop proberen in onze showroom in Veenendaal?

Neem contact met ons op. Bel 0318 – 507 249 of mail naar info@industrialcleaning.nl of gebruik ons contactformulier.

(Wij leveren alleen aan bedrijven en organisaties).

Contact

  • Door verder te gaan, ga je akkoord met onze privacy verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.