Nieuw: i-mop schrobmachines

Nieuw in ons assortiment zijn de i-mop schrobmachines van i-team. Deze schrobmachines zijn compact, licht en wendbaar. De i-mop schrobzuigmachines reinigen vloeren 10 keer sneller dan handmatig dweilen. En de vloer wordt ook nog eens beter gereinigd!

I-mop Lite Xl XXL schrobmachines

Tot 70% sneller schone vloeren

De i-mop schrobmachines maken tot 70% sneller schoon vergeleken met dweil en een emmer. En i-mop is tot 30% sneller dan traditioneel automatisch schrobben. Hierdoor blijft er tijd over voor andere werkzaamheden. Daarnaast maakt i-mop grondiger schoon dan handmatig dweilen.

imop xl schrobmachine gebruik

Ook onder obstakels reinigen en rondom sanitair

Dankzij de lage voet reinigt de i-mop schrobmachine ook onder objecten. Denk aan tafels, kasten, toonbanken, bureaus, wastafels en stellingen. Maar i-mop reinigt ook rondom sanitair of in krappe ruimtes.

Neem i-mop overal mee naartoe

Dankzij het lichte gewicht, de transportwielen en het kleine formaat kan de i-mop eenvoudig van de ene naar de andere locatie worden vervoerd. i-mop past in een standaard voertuig. Maar door het lichte gewicht kan de schrobmachine ook mee worden genomen naar een andere verdieping. Dat scheelt de aanschaf van een extra machine.

i-mop Pro

De schrobmachines zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: Basic, Plus en Pro. De Pro uitvoering is voorzien van een coating die de i-mop beschermt tegen o.a. zout en chloride. Hierdoor kan de Pro versie worden gebruikt rondom zwembaden, op strandlocaties, bij benzinestations en voor vettige vloeren.

Drie verschillende modellen: i-mop Lite, XL en XXL

De i-mop schrobmachines zijn verkrijgbaar in 3 verschillende modellen, namelijk Lite, XL en XXL. Onderstaand een overzicht van de verschillen tussen deze modellen.

imop Litei-mop XLi-mop XXL
imop liteimop xxl
Praktijkprestaties700 – 1.000 m2 per uur1.000 – 1.300 m2 per uur1.200 – 1.600 m2 per uur
Borstelsnelheid500 rpm350 rpm350 rpm
Borsteldruk13 kg22,5 kg32 kg
Werkbreedte37 cm46 cm62 cm
Gewicht (excl. batterij & water)11,5 kg18,5 kg21 kg

Bekijk imop Lite

Bekijk i-mop XL

Bekijk i-mop XXL

Meer weten over i-mop of een gratis demo op locatie?

Meer informatie over de i-mop schrobmachines? Of een demo van deze machines zien bij jou op locatie? Neem contact met ons. Bel 0318 – 507 249 of mail naar info@industrialcleaning.nl of gebruik ons contactformulier.