ACTIE: 10% extra korting op de Tennant T2

Voorjaarsschoonmaak gepland? Het is weer tijd om: kantine, kleedkamers, restaurant, kantoren en hoekjes van het magazijn grondig schoon te maken.

Maar veel van deze ruimtes zijn dagelijks volop in gebruik. Dus het is noodzaak om deze ruimtes snel én grondig te reinigen. Hoe doe je dat? Simpel. Maak de Tennant T2 schrobmachine onderdeel van jouw schoonmaakteam!

Tennant T2 Achterloop Schrobmachine

10% extra korting op de Tennant T2 schrobmachine

De Tennant T2 schrobzuigmachine zorgt namelijk dat vloeren grondig, hygiënisch en snel worden schoongemaakt. Zodat alle ruimtes er weer fris en representatief eruit zien! Om jouw voorjaarsschoonmaak sneller te laten verlopen hebben wij deze maand een kortingsactie op de Tennant T2 Schrobmachine. Je ontvangt deze maand namelijk 10% extra korting op de Tennant T2!

Waarom de Tennant T2 schrobmachine?

De Tennant T2 is een zeer wendbare achterloop-schrobmachine. De machine is accu-aangedreven en is dus draadloos. Dankzij het compacte design is de Tennant T2 geschikt voor kleinere en drukke ruimtes. De machine heeft een schrob- en zuigfunctie. De zuigfunctie zorgt ervoor dat vloeren direct weer droog en beloopbaar zijn. Het is een stille machine dus vloeren reinigen kan op ieder moment van de dag.

Maak vloeren écht goed schoon

Bij handmatig dweilen of moppen van een vloer wordt één emmer water gebruikt. Hierdoor worden vuil en bacteriën over de vloer verspreidt. De Tennant T2 werkt met 2 watertanks. Een tank voor schoon water waarmee de vloer wordt gereinigd. En een tank voor het opvangen van het vieze water waarmee de vloer is schoongemaakt. Wel zo hygiënisch!

Bekijk de Tennant T2 productvideo


Actievoorwaarden:

  • Actie is geldig van 1 t/m 30 juni 2024
  • 10% kortingsactie geldt op een nieuwe Tennant T2 en bijbehorend reinigingsmiddel bij aanschaf van een Tennant 2.
  • Schrijf- en typefouten voorbehouden