Professionele schrobmachines voor bedrijven

Er zijn verschillende schrobmachines te huur en te koop. Er is keuze uit machines voor particulier gebruik in huis en voor professioneel en industrieel gebruik.

Professionele schrobmachine of een schrobmachine voor consumenten?

Er zijn veel verschillen tussen een schrobmachine voor thuisgebruik en een professionele schrobmachine. Wanneer kies je welke schrobmachine voor jouw bedrijf?

Vloeroppervlakte

Een schrobmachine voor thuisgebruik is geschikt voor vloeren tot 100m2, met lichte vervuiling. Een professionele schrobmachine is geschikt voor vloeren vanaf 100m2. Een professionele machine is geschikt voor intensieve vervuiling. In bijvoorbeeld werkplaatsen of productieruimtes.

Inhoud van de watertank

Een schrobmachine voor thuisgebruik is geschikt voor kleinere vloeroppervlaktes. Deze verbruikt minder water en heeft een vuilwatertank tot 1 liter. Een professionele schrobmachine heeft, afhankelijk van het model, vuilwatertanks van 5 tot 360 liter. Door de grote tanks kan je langer schrobben en een grote oppervlakte reinigen. Bespaar tijd doordat de tanks niet telkens tanks geleegd hoeven te worden.

Accu, diesel, LPG schrobmachine

Een schrobmachine voor thuis werkt op een lithium accu. Een dergelijke machine is klein, dus de bijbehorende accu is ook compact. Deze is snel opgeladen, maar ook snel weer leeg. Een professionele machine werkt op een accu-pakket, diesel of LPG en hebben een lange werktijd.

Werkbreedte

De machine voor thuis heeft een smalle werkbreedte. Dit heeft als voordeel dat deze ook onder bijvoorbeeld een eettafel kan reinigen. Een nadeel is dat het langer duurt voordat een (grote) vloer is gereinigd. Een grotere werkbreedte zorgt dat een groot vloeroppervalk (vanaf 100m2) sneller gereinigd is.

Prijs van de schrobmachine

De aanschafprijs van een professionele schrobmachine is hoger dan een voor thuisgebruik. Maar onderdelen hiervoor moeten sneller worden vervangen en ze vragen frequent onderhoud. Omdat ze niet zijn gemaakt voor intensief gebruik.

Welke professionele schrobmachine?

Wij verhuren en verkopen verschillende professionele schrobmachines. Voor elke vloersoort (beton, gecoat, asfalt enz.), vloeroppervlakte, toepassing (bijv: magazijn, kantoor, parkeergarage) en inrichting van de ruimte is een andere machine benodigd. Wij adviseren graag welke professionele schrobmachine bij uw vloer past. Neem contact met ons op of bel (+31) 0318 – 507 249 voor een gratis demo op locatie.

contact en advies

Contact

  • Door verder te gaan, ga je akkoord met onze privacy verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.