Solliciteer als chauffeur BE bij Industrial Cleaning

Industrial Cleaning is op zoek naar een AOW-gerechtigde medewerker die op oproepbasis beschikbaar is om het transport te verzorgen van schrob- en veegmachines.
Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om op oproepbasis het transport van schrob- en veegmachines te verzorgen. Naast kennis en ervaring vinden wij betrouwbaarheid erg belangrijk, je krijgt als chauffeur immers de beschikking over een kostbare auto en er wordt van je verwacht dat je hier verantwoordelijk mee omgaat.
Wie zoeken wij?
Industrial Cleaning zoekt een AOW-gerechtigde chauffeur BE die beschikt over jarenlange rijervaring en veel kennis van de verkeersregels. Met het BE-rijbewijs mag je rijden met een auto en aanhanger die samen meer dan 3.500 kilo wegen. Als chauffeur BE word je ingezet voor het vervoeren van schrob- en veegmachines. Je gaat verantwoordelijk om met de machines die je vervoert en zorgt ervoor dat deze artikelen onbeschadigd en op tijd op de plaats van bestemming aankomen. Daarnaast geef je bij aflevering uitleg over de machine aan de klant.
Functie-eisen
Beschikbaar op oproepbasis
Je bent in het bezit van rijbewijs BE;
Ervaring als chauffeur is een pré;
Je hebt een servicegerichte instelling.
Woonachtig in de directe omgeving van Veenendaal

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan nodigen wij je van harte uit om contact
op te nemen met Frouke Koolhof 06 53 16 70 70