De Tennant T300

Graag stellen wij aan u voor de Tennant T300 achterloop schrob-zuigmachine. Dit is de ‘grote broer’ van de Tennant T2, waarvan u elders in deze rubriek een beschrijving vindt. Wij zetten de Tennant T300 vaak in  voor reinigingswerkzaamheden en vertellen u graag waarom! 

Minimale onderhoudskosten aan de Tennant T300 

De Tennant T300 achterloop schrob-zuigmachine is een batterij aangedreven machine. Net als bij andere Tennant machines zoals de Tennant T2 is er rekening gehouden met het onderhoudsgemak. De machine is zo gemaakt dat al het onderhoud wat de bediener zelf kan doen, zonder gereedschap kan worden uitgevoerd. Het voordeel hiervan is dat de onderhoudskosten geminimaliseerd worden.

Hygenisch vloeren reinigen

Ook is er rekening gehouden met hygiëne. De polyethyleen schoon- en vuilwatertanks van de machine zijn eenvoudig te reinigen en door het gladde oppervlak hechten vuilresten zich moeilijk in de tanks. Zo ervaart u geen nare geurtjes tijdens het reinigen en werkt u hygiënisch.

T300 is leverbaar in verschillende uitvoeringen

De Tennant T300 is leverbaar in verschillende uitvoeringen. De schrobmachine kan worden voorzien van een schrobkop met diskborstels, cilindrische borstels en een orbitale schrobkop. Bij de schrobkop met diskborstels kunt u kiezen uit verschillende werkbreedtes. Namelijk werkbreedtes van 43, 50 en 60 cm. De cilindrische en de orbitale schrobkop hebben een werkbreedte van 50 cm. 

Eenvoudige bediening en geschikt voor kleine ruimtes

De Tennant T300 schrobzuigmachine is een eenvoudig te bedienen machine die makkelijk in kleine ruimtes, langs wanden en onder stellingen kan schrobben. De Tennant T300 kan optioneel worden voorzien van het digitale Pro-PanelTM  dashboard vanTennant met gebruiksvriendelijke pictogrammen, meertalige menu’s, operators ID voor wisselende gebruikers van de machine en video-tutorials voor uitleg van de machine.

Quiet-Mode™ voor reiniging overdag

Ook beschikt de machine over een stille modus. De Quiet-Mode™  verlaagt het geluidsniveau waardoor u overdag kunt reinigen zonder anderen te storen in hun werkzaamheden. Perfect voor gebruik in de gezondheidszorg, het onderwijs en kantoren.

ec-H2O NanoClean™ technologie

Bij de ec-H2O NanoClean™-technologie wordt water elektrisch omgezet door een ingebouwde e-cel die miljoenen microscopisch kleine belletjes genereert. Deze nanobelletjes verhogen de doeltreffende werking van de reinigingsoplossing.

De ec-H2O™technologie van Tennant is in 2008 is geïntroduceerd. Sindsdien is er vooruitgang geboekt in de technologie met nanobelletjes, wat heeft geleid tot ec-H2O NanoClean™, de volgende generatie voor de innovatieve reinigingstechnologieën van Tennant. De naam NanoClean verwijst naar het aanmaken van belletjes op nanoschaal die een belangrijk deel uitmaken van het reinigingsmechanisme.

Hoe werkt de T300?
Meer info, offerte of een demo van de Tennant T300 schrobmachine?