Eerste testrit Tennant T7 AMR

Mag ik u even voorstellen: De Tennant T7 AMR! De eerste autonome Tennant machine! De pilot is getest in het Albert Heijn distributiecentrum in Tilburg. De T7 AMR is gelukkig nog wel te herkennen aan de karakteristieke groene Tennant kleur. Ook heeft de machine nog een zitplaats voor de bedienende medewerker. Deze autonome reinigingsmachine maakt gebruik van het softwareplatform BrainOS en beschikt over een werkgeheugen, waardoor het  volstaat om een route eenmalig aan te leren. Nadien is het slechts kwestie van de T7 AMR reinigingsmachine te activeren om hem de ruimte volkomen automatisch te laten reinigen.

De Tennant T7 AMR maakt gebruik van de ec-H2O NanoClean technologie. Daardoor is het verbruik aan reinigingsmiddelen en water minimaal en kan er vier uur achtereen geschrobd worden.  

Helaas is de machine nog niet volledig op de markt. Maar wij helpen u graag om hetzelfde resultaat te creëren. Dat past bij ons  namelijk, u als opdrachtgever de zorgen met betrekking tot de schoonmaak van uw bedrijfsvloer uit handen te nemen. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op  +31 318 507 249  & info@industrialcleaning.nl

#Tennant #IndustrialCleaning #Schrobmachine #Autonoom #Vloeren #Verhuur #Koop