Tennant introduceert nieuwe S16 veegmachine

De Tennant S16 veegmachine is de nieuwste in het rijtje van de veegmachines. De S16 batterij-aangedreven machine is eenvoudig te bedienen en te onderhouden en biedt grote productiviteitsvoordelen, aldus Tennant. 

Makkelijk in gebruik en lage onderhoudskosten

“De S16 veegmachine biedt de betrouwbaarheid en uitzonderlijke prestaties die je zou verwachten van Tennant, samen met de veelzijdigheid om een verscheidenheid aan binnen- en buitentoepassingen te bedienen”, zegt Vice President Global Marketing bij Tennant David Strohsack. “We begrijpen de uitdagingen waar onze klanten voor staan. Ze streven ernaar de gezondheid en veiligheid van hun faciliteiten te handhaven. En het imago van hun gebouwen te verbeteren, terwijl ze onder druk staan om de kosten van het schoonmaken te verlagen. Tennant heeft de S16 ontwikkeld met deze uitdagingen in het achterhoofd. Het resultaat is een oplossing die het imago van de faciliteiten van onze klanten verbetert, prioriteit geeft aan gezondheid en veiligheid, en het onderhoud en de bediening vereenvoudigt – en dat alles tegen lage schoonmaakkosten.”

Tennant S16 verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

Het nieuwste model is in verschillende configuraties beschikbaar. Zo kunt u gebruik maken van een variant met dubbele veegborstels en kunt u er een stofzuiger aan toevoegen. Door gebruik te maken van een FOP-gecertificeerde beschermkap is de gebruiker beschermd tegen rondvliegende voorwerpen. Volgens Tennant is deze machine ideaal voor gebruik voor binnen en buiten als je te maken krijgt met veel objecten. 

MaxPro Veegtechnologie

De S16 is uitgerust met de MaxPro veegtechnologie. Deze technologie zorgt voor een consistente borstelkracht, ongeacht vuil en oppervlakte. Dit voor zowel binnen, maar ook als buiten. Hierdoor worden consistente reinigingsresultaten gegarandeerd.

Het gebruiksgemak wordt verbeterd met de 1-step startknop. Door op de groene knop te drukken, start de machine met de meest recente machine-instellingen.

Eco-mode: energie en geluid

Het energieverbruik en geluidsproductie worden gereduceerd door gebruik te maken van de Eco-mode. Ook bestaat er een optie om de S16 uit te rusten met een Smart-Fill. Deze technologie helpt de levensduur en de looptijd van de batterij te verlengen en de presentaties te optimaliseren. De Tennant S16 veegmachine is vanaf oktober 2020 leverbaar. Meer foto’s en informatie over de Tennant S16.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op  +31 318 507 249  & info@industrialcleaning.nl