Adil

Hoi, mijn naam is Adil! Ik werk inmiddels twee jaar veel met plezier als administratief medewerker bij Industrial Cleaning. Logischerwijs voer ik allerlei administratieve taken uit maar plaats ik ook nieuwsberichten op de verschillende Social Media kanalen van Industrial Cleaning! 

Aan het Dulon College in Ede heb ik de afgelopen jaren bedrijfsadministratie gestudeerd en mijn studie met succes afgerond. Tijdens mijn studie heb ik mijn eerste stage gelopen bij Industrial Cleaning en na mijn studie ben ik hier in dienst gekomen. 

Momenteel ben ik eerstejaars student Social Work aan de Hogeschool Utrecht. Mijn huidige opleiding en het werk bij Industrial Cleaning zijn heel verschillend maar beide ook erg interessant. Bij mijn huidige opleiding spreekt het sociale aspect en de omgang met mensen mij bijzonder aan, bij Industrial Cleaning vind ik meegaan op klus in combinatie met berichten plaatsen op Sociale Media kanalen het leukste wat er is. Ik vind het fijn dat hier de diversiteit geboden wordt die bij mij past. 

Naast mijn administratieve werkzaamheden bij Industrial Cleaning ga ik ook regelmatig mee met MichaelPaulAndré en Henk voor uitvoerend werk waarbij we de vloer van bedrijfshallen en parkeergarages reinigen. Deze werkzaamheden voeren we uit met Tennant schrob- en veegmachines. De machines van Tennant zijn naar mijn mening de beste op het gebied van vloerreiniging en comfort. Doordat ik meerdere malen ben mee geweest om een vloer te reinigen heb ik ervaren dat deze machines gebruikersvriendelijk zijn en een zeer goed eindresultaat leveren.

Mijn favoriete machine heeft u al vaker voorbij zien komen, maar ook ik ben verknocht aan de grote Tennant T20 opzit schrob-zuigmachine en de Tennant T7. Het liefste ga ik mee met klussen waarbij de Tennant T20 ook wordt ingezet. De Tennant T20 is een robuuste machine met brandstofmotor, bijzonder geschikt om grote vloeroppervlakken bij parkeergarages of distributiecentra te reinigen. Je ziet gelijk een goed resultaat en dat werkt bijzonder prettig en geeft een voldaan gevoel!

Naast het werken bij Industrial Cleaning en mijn studie, ga ik in mijn vrije tijd graag sporten en motorrijden. Ik heb onlangs mijn motor rijbewijs A1 behaalt en kan nu heerlijk genieten van het mooie weer op mijn motor.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op  +31 318 507 249  & info@industrialcleaning.nl