U bij ons kunt kiezen voor bemande verhuur?

Bemande verhuur is de ideale oplossing als u geen tijd kunt vinden om uw vloer te reinigen. Zeker als het gaat om veel vierkante meters. Dat is helemaal niet erg, want wij nemen deze taak graag van u over! 

Bij Industrial Cleaning kunt u kiezen voor bemande verhuur. De machines van Industrial Cleaning worden bemand door vakkundig opgeleid en betrouwbaar personeel. Wij maken gebruik van een vooraf zorgvuldig gekozen werkwijze. Hierbij worden de allerbeste Tennant machines en de meest effectieve, waar mogelijk duurzame, reinigingsmiddelen ingezet. Met de inzet van een bemande machine streven wij ernaar u maximaal te ontzorgen, een totaalconcept: Een schone vloer!

Industrial Cleaning is inzetbaar voor periodiek onderhoud of voor een eenmalige ‘grote schoonmaak’ van uw bedrijfsvloeren. Bij calamiteiten zijn wij onmiddellijk ter plaatse. Inzet bij oplevering nieuwbouw en audits behoren tot onze core business. 7 dagen per week, 24 uur per dag staat ons deskundige personeel en onze geavanceerde Tennant schrob- & veegmachines voor u klaar!

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan betreffende de reiniging van uw vloer. Zo stond onlangs een bouwoplevering schoonmaak op de planning bij  J. Heebink Transport & logistiek in Veenendaal. Ook voor het reinigen van een parkeergarage of een magazijn kunt u contact met ons opnemen.

Bent u benieuwd naar ons uitvoerend werk? Neemt u dan gerust een kijkje bij de blogs ‘Behind the scenes’.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op   +31 318 507 249  & info@industrialcleaning.nl of gebruik ons contactformulier.