Donatie aan Sokpo i.p.v. kerstkaarten

Ook dit jaar versturen wij geen kerstkaarten naar onze klanten, leveranciers en relaties. De kosten die wij normaal hieraan spenderen doneren wij, net als voorgaande jaren, aan een goed doel. Dat goede doel is SOKPO. SOKPO staat voor Stichting Ondersteuning Kleinschalige Projecten Ontwikkelingslanden.

Waarom Sokpo?

SOKPO helpt dove leerlingen en jongeren bouwen aan een onafhankelijke toekomst via onderwijs en trainingstrajecten. Dankzij SOKPO krijgen dove leerlingen en jongeren de kans om onafhankelijk te worden van familie. Daarnaast is er dankzij SOKPO minder kans dat leerlingen zich na hun opleiding terugtrekken in hun geboortedorp omdat er weinig mensen gebarentaal beheersen. Door het onderwijs hebben ze tevens een grotere kans op het vinden van een baan. Hierdoor kunnen de jongeren zichzelf onderhouden en een volwaardig onderdeel van de samenleving kunnen worden.

Vrolijk kerstfeest en een gezond nieuwjaar!

Ondanks dat wij geen kerstkaarten versturen willen via deze weg iedereen een vrolijk kerstfeest en een gezond en succesvol 2024 toewensen!

Namens het hele team van Industrial Cleaning:
Philip, Frouke, Michael, Bart, Henk, Fleur, Luuk, Lukas, Stefan, Matthijs, Faris en Rijk